12 Eylül 2012 Çarşamba

İstikbal mobilya

1957 yılında Kayseri'de faaliyetlerine başlayan İstikbal, 55 yıllık büyük deneyim ve bilgi birikimini tasarım ve projeleri ile tüketiciye sunmaya devam ediyor. Sektörde var olduğu 55 yıl boyunca, tüm tasarım üretimlerine yansıtılan bu bilgi birikimi sayesinde, tasarımlarında ortaya çıkardığı işlevsellik ve estetik, üretimde ortaya çıkardığı dayanıklılık ve ergonomi tüketicide İstikbal markasına karşı ciddi bir güven duygusu oluşturmuştur.

İstikbal Mobilya sorumlulukların bilincinde bir anlayışla hareket ederek, her zaman daha kaliteli, daha iyi,daha işlevsel, daha konforlu, daha sağlıklı ve daha dayanıklı tasarım ve üretim yapmayı ilke edinmiştir. İstikbal mobilya günümüzde 70 ayrı ülkeye ihraç edilmekte ve 1000' i aşkın satış mağazası ile tüketicilerine ürünlerini sunmaktadır. Son teknoloji ile donatılmış kendi üretim tesislerinde, araştırma - geliştirme için kurduğu ekipler sayesinde, 55 yıllık tecrübelerinin getirilerini çok daha fonksiyonel kullanarak tasarımlarına yansıtarak ürettiği İstikbal ürünleri, dünyanın her tarafında güvenle tüketiciye ulaşıyor. Değişen çağın gereklerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanarak üretilmekte olan İstikbal ürünleri, artık 300 satış mağazası ile tüm dünya üzerinde tüketicilere ulaşıyor.

Dünya standartlarında tasarım ve üretim yapma noktasından hareketle, sürekli yükselen bir iyileşme süreci içerisinde ki ürünleri ile firmamız Türkiye' nin en iyi şirketleri arasına girmiştir. Mobilya ve ev dekorasyon ürünlerinin en iyilerini üretmeye odaklanmış firmamız lojistik merkezleri ile Türk kalitesini yurt dışına taşıyarak, Avrupa, Amerika, Asya, Afrika kıtalarını fethetmeye devam ediyor. Evlerinde farklılık yaratmak isteyen herkesin, rahatlık, kalite ve tasarımda özgün bir işlevsellik den ödün vermeden tasarlanan ürünlerimizi tercih etmektedirler. En güzel dekorasyon çizgilerine sahip,kullanışlı ve dayanıklı, insan sağlığına uygun ergonomik ürünleri ev konsept yaklaşımı ile tüm dünya tüketicilerini, sürekli çıtayı yükselten bir anlayışla sunmaya devam ediyor. İstikbal mobilya en çok aranan 3 ürün ulaşabileceğiniz linkler aşağıdadır.

İstikbal yemek odası
İstikbal yatak örtüsü
İstikbal uyku setleri

İstikbal yemek odası resimleri


İstikbal yatak örtüsü resimleri


İstikbal uyku setleri resimleri


2 yorum: